Dagis & Pensionat

OBS! Vi bokar alltid ett besök för visning och samtal om hur det fungerar
hos oss innan man börjar på
dagis.

Vi spårar, tränar, cyklar, och badar med din hund om du har gett oss din tillåtelse. Man kan välja mellan 3 koppelrundor/dag eller cykeltur. Detta görs i samråd med ägaren. Man kan välja lek i hagarna (så länge vädret tillåter) mellan 1-6 h/dag. Hos oss är det alltid bemannat med minst 2 personal i lekhagarna för vi värdesätter säkerheten högt och vill att hundarna lämnas ut i samma skick som de lämnades in på morgonen.

Pensionatets gäster sover i Dux sängar. Det är lugnt och harmoniskt inomhus med avslappningsmusik i högtalarna, de flesta hundar sitter med en kompis för den sociala kontakten. Vi har ett så öppet dagis som möjligt då vi inte tror på att stänga in hundar i ljudisolerade rum utan möjlighet att se sina grannar. Vi har också valt att i mesta mån ha ett möblerat dagis med samma känsla som hemma; soffor, fåtöljer och sängar. Vi städar hela dagiset varje dag mellan 15-18. Vi använder bakteriedödande medel som rekommenderas av Länstyrelsen för att vi ska ha det så trivsamt som möjligt.

Mat ingår i pensionatsvistelsen om din hund/ditt djur inte är allergisk. Vid middagstid äter dom hundar som har egen lunch med sig, sen vilar man minst 1 h för att undvika risk för tarmvred. Under storhelger serveras specialmeny för de hundar som får lov att äta det. Exempel på sådan meny till jul kan vara; Oxhjärta, färskfoder och kokta morötter. Köttbullar och prinskorvar med ris som bas. Risgröt med torkad lever till efterrätt. Julklapp ingår också!


I hagarna har hundarna eget skydd som dom kan vila i, samt så finns det olika grupper av hundar som t ex: Valpgruppen, Pensionärsgruppen, Tonårsgruppen, Enstaka gruppen (är oftast en hane och flera tikar), Löpgruppen (vi har 6 löprum) och Pensionatsgruppen.

Våra öppettider är normalt 7:00-18:00 men kan enligt överenskommelse ändras.

Inlämningstider mellan kl. 7:00 - 9:00
Utlämningstider mellan kl 15:00 - 18:00

Alla hundar funkar givetvis inte tillsammans men vi brukar kunna hjälpa till i de flesta fall och få alla hundar att passa in och känna sig välkomna!

Hundar som t ex har kroniska sjukdomar, epilepsi, njurproblem eller annat, har vi erfarenhet av att ge sprutor och medicin till.

Vi har inbrottslarm, brandlarm och videoövervakning via Svenska Alarm.